Stalik Xankişiyev Azərbaycan dolmasının sirrini açdı

Stalik Xankişiyev Azərbaycan dolmasının sirrini açdı
  13 Aprel 2021    Oxunub:1501
Məşhur Rusiya kulinarı, teleaparıcı, bloger və mətbəx haqqında kitabların müəllifi Stalik Xankişiyev REN TV-də "Dadlı və sağlam qida haqqında" telealmanaxında Azərbaycan dolmasının hazırlanma sirlərini bölüşüb.
Azvision.az xəbər verir ki, kulinariya ustası dolmanın necə hazırlanacağı barədə danışıb. Həm də eyni zamanda iki növ barədə! Azərbaycan dolması: üzüm yarpaqlarında və tərəvəzli. Əlbəttə ki, aşpazın öz sirləri də mövcuddur!

Xatırladaq ki, Stalik Xankişiyevlə "Dadlı və sağlam qida haqqında" telealmanax REN TV-də şənbə günləri saat 8:30-da efirə çıxır.



Azvision.az


Teqlər: Dolma  





Xəbər lenti